Икономическите ползи от сайдинга 

PVC SYSTEM-ПВЦ ЛАМПЕРИЯ-СТЕННИ ПАНЕЛИ-САЙДИНГ-ПОДПРОЗОРЕЧНИ ПЕРВАЗИ


  • PVC Ламперия на промо цени
  • PVC Ламперия | Цени ламперия
  • Екстериорни и интериорни облицовки


Икономическите ползи от сайдинга / 18.02.2021 04:32

Сайдингът запазва своите нюанси за дълго време (разбира се, ако изберете продукти от добре познат и доверен производител

Икономическите ползи от сайдинга

Защо материалът е толкова популярен на пазара? Какви икономически ползи предоставя на тези, които го избират? Защо наскоро виниловият сайдинг се използва не само в крайградското, но и в търговското и индустриалното строителство? В тази статия ще се опитаме да намерим отговори на поставените въпроси.

История на сайдинга

Сайдингът започва да се произвежда през 30-40-те години в САЩ и Канада. Благодарение на използването на този довършителен материал беше възможно да се намалят разходите за строителство с 30-50%. През 90-те години материалът попадна на европейският пазар и нашумя (същото като пластмасовите дограми, произведени по-рано). И до днес на пазара работят легендарни производствени компании, които създават продукти с най-високо качество и гарантирани ниски цени.

Фирми - лидери в производството на сайдинг на пазара

-Митен (Канада) винилов сайдинг

Произвежда скъпи пластмасови панели в различни цветове. Той гарантира дълъг експлоатационен живот и високо качество, а продуктите му се използват в крайградско строителство, декорация на вили и стопански постройки.

-Vilfront предлагат продукти на достъпни цени и може да се конкурира с "американците" по качество. А цената, определена за сайдинг, е няколко пъти по-ниска!

Икономическите ползи от използването на сайдинг:

- Лесен за инсталиране.

Дори тези, които никога не са се занимавали със строителство, могат да се справят с тази работа.

-Устойчив на UV лъчи.

Под въздействието на слънчевата светлина и други фактори боята започва да се отлепва и да губи цвета си; дървото също губи атрактивния си вид. Сайдингът запазва своите нюанси за дълго време (разбира се, ако изберете продукти от добре познат и доверен производител).

Устойчивост.

-Срокът на експлоатация на материала надхвърля 50 години, така че можете да бъдете спокойни: след като сте направили къщата си със сайдинг, няма да се налага да правите нищо друго!

-Наличност.

Продуктите са по-евтини от тухли или дърво, но в същото време ви позволява да придадете на къщата съвсем различен външен вид за няколко седмици.

-Способността да "диша".

Всяко парче има специални отвори, които намаляват риска от мухъл и плесен.

-Проектирайте по ваш вкус.

Материалът може да изглежда като дърво, винил, метал или други цветове.

Икономическите ползи от използването на сайдинг в крайградски район са очевидни. Може би е време да изберете конкретен вид материал и да получите всички предимства? Нашата компания има най-добрите решения!Последни новини / Блог PVC System

3D MDF и PVC ламперия за облицовка на стени и тавани / 18.02.21

За декорация на стени са предназначени 3D MDF панели. MDF панелите имат висока топлоизолация и звуко... повече...

Икономическите ползи от сайдинга / 18.02.21

Сайдингът запазва своите нюанси за дълго време (разбира се, ако изберете продукти от добре познат и ... повече...

Свържете се с нас!