3D MDF и PVC ламперия за облицовка на стени и тавани 

PVC SYSTEM-ПВЦ ЛАМПЕРИЯ-СТЕННИ ПАНЕЛИ-САЙДИНГ-ПОДПРОЗОРЕЧНИ ПЕРВАЗИ


  • PVC Ламперия на промо цени
  • PVC Ламперия | Цени ламперия
  • Екстериорни и интериорни облицовки


3D MDF и PVC ламперия за облицовка на стени и тавани / 18.02.2021 05:06

За декорация на стени са предназначени 3D MDF панели. MDF панелите имат висока топлоизолация и звукоизолация, което е много важно за места от обществено значение

Обновяването на интериора винаги е еднообразна и отнемаща време работа. Промените в апартамента могат да ви съсипят нервите. Разбира се, обикновените козметични ремонти изискват малко - залепване на тапети или използване на боя за декорация на стените. Но каква е цената на подготовката на самите тези стени за декорация! Трябва да премахнете стария тапет, да подравните стените, да ги грундирате! Можете да замените всички тези процеси, като декорирате стените с панели, особено след като те ще изглеждат не по-зле от боядисани или тапетирани стени.

MDF и PVC панели

За декорация на стени са предназначени 3D MDF панели. MDF панелите имат висока топлоизолация и звукоизолация, което е много важно за места от обществено значение.

Използването на PVC панели за декорация на стени има огромен брой предимства. Основното предимство е лесна инсталация и липса на сложна поддръжка по време на експлоатация. Също така, PVC материалите имат отлични звукоизолационни характеристики, не позволяват на влагата да премине, скриват неравностите на стените и, когато се използват, запазват първоначалния си вид за много дълго време.

PVC пластмасовите панели могат да направят всяка стая красива и могат да се почистят, като се измият с топла вода и всеки домакински препарат, използван у дома. Днес декоративните PVC панели са в голямо търсене. Те могат да се използват за декорация както на стени, така и на тавани, а довършването може да се извърши от всеки, който има желание да работи с нов материал.

Декорирането на стени и тавани с панели е доста бърз процес, който не изисква определени умения. Панелите могат да се използват за довършване на бани, кухни и коридори, където е необходимо постоянно почистване и е налице висока влажност.

Преди да започнете монтажа на стенни панели, те трябва да се държат 3-4 дни в помещението, където ще бъдат монтирани. Това е необходимо, за да може материалът да свикне с температурния режим и да придобие формата и размерите, характерни за специфичните условия.

MDF панелите не са изложени на риск от разширяване при високи температури, но имат и друг недостатък - някои видове имат ниска влагоустойчивост.

Предварителната подготовка на стената не е необходима, ако панелите ще бъдат монтирани върху готова дървена или метална скара. Задължително е стената да се почисти ако панелите ще се залепват към основата. Лепилата за PVC, които се продават в магазините днес, са способни да проникнат в старата боя и да залепнат към самата стена, така че няма нужда напълно да премахвате боята.

Стенните панели се използват за облицовка на стени от всякаква сложност.

Панелите могат да бъдат фиксирани към стената по няколко начина. Един от най-лесните е да използвате лепило за монтиране на панелите към повърхността на стената. Това се прави, ако повърхността е достатъчно равна, за да държи здраво всички елементи. На задната страна на облицовъчния панел се нанася специално лепило за PVC или MDF материали, а ламелите просто се залепват. Лепилото трябва да се нанася върху цялата повърхност на задната част на панела на зигзагообразно. Тъй като лепилото е еластично, то няма да позволи на отделните части на материала да се разширят.

Използването на скоби за 3D мдф облицовките се счита за модерен тип закрепване. Скобите са прикрепени към скарата със самонарезни винтове. Ако панелите са монтирани със специални профили, след завършване на работата можете просто да избършете готовата облицована стена с влажна кърпа. Ако панелите са монтирани без профили, тогава фугите трябва да бъдат затворени с универсални PVC или MDF ъгли. Те могат да бъдат залепени с монтажни лепила.

MDF и PVC панелите са много лесни за използване, изглеждат впечатляващо и ще се превърнат в истинска интериорна декорация. За почистване е достатъчно да използвате гъба или кърпа, за да почистите праха и да премахнете мръсотията. Не използвайте абразивни почистващи препарати или почистващи препарати, които могат да повредят модела на панела. Избягвайте контакт на панелите с остри предмети. Този вид декорация ще продължи в къщата повече от една година и може би няма да излезе от мода дълго време.Последни новини / Блог PVC System

3D MDF и PVC ламперия за облицовка на стени и тавани / 18.02.21

За декорация на стени са предназначени 3D MDF панели. MDF панелите имат висока топлоизолация и звуко... повече...

Икономическите ползи от сайдинга / 18.02.21

Сайдингът запазва своите нюанси за дълго време (разбира се, ако изберете продукти от добре познат и ... повече...

Свържете се с нас!